Do

30 jan

2020

`Van eigenwijs tot eerbetoon': Het concert van Buma Boy Edgar Prijs-winnaar Jasper Blom is de perfecte opening voor UJazz Fest. In zijn programma Wonderyears brengt hij in triobezetting een ode aan een van de meest creatieve songwriters van de twintigste eeuw: Stevie Wonder.


Do

06 feb

2020

Iedere eerste donderdag van de maand vindt er een clubconcert plaats in de intieme setting van de besloten lounge van De Utrechter. Modern en experimenteel, met veelal Utrechtse musici
Deze keer: Kika Sprangers, Anna Serierse & Martin Fondse


Za

15 feb

2020

'Wonder Years'. 
Laat Jasper Blom al die hits maar in verrassende nieuwe jasjes steken terwijl hij Stevie Wonder eert met een indrukwekkend muzikaal aureool!


Zo

16 feb

2020

Deze keer een jazz ontmoeting met 4 muzikanten die houden van creeren en vrij denken. Waaronder twee jonge muzikanten die de onderdeel zijn van het nieuwe impro-collectief BUI, Mees Siderius (drums) en Rogier Hornman (cello), aangevuld met gitaar virtuoos Aron Raams en trompettist Gerben Klein Willink. Die deze keer ook de Euphonium zal meenemen. Kortom een bond gezelschap aan muzikanten, klanken, waarbij het alle kanten op kan gaan.


Za

22 feb

2020

Kom het 100-jarig jubileum van de live jazz in Utrecht meevieren!


JAZZ030

Is de agenda voor alle jazzactiviteiten in Utrecht. Alles in één overzicht: concerten, festivals, workshops en sessies.
Jazz030 wordt beheerd door: Vereniging UJazz en ondersteund door de Gemeente Utrecht.

Contact:
webmaster@jazz030.nl


webtechniek: Dirk Plat
design: Kees Schreuders
fotografie: Ton van Leeuwen


Wil je je events van de 030-regio (Utrecht e.o.) in deze agenda geplaatst zien? Lees: Zo voer je een event in