SESSIE

Stormy Sunday

Sessie met Werner Jansen

Datum: 31-03-2019 aanvang: 15u
Locatie: theatercafé DE KOM
Adres: Nieuwegein
Kosten: gratis
Sessieleider(s): Werner Jansen

Zondag 31 maart is het weer 'Stormy Sunday'! Wederom staan de deuren van het theatercafé van DE KOM wijd open voor iedereen die wil spelen en improviseren of luisteren. Deze keer met Werner - improviseren kun je leren - Janssen.

De veelzijdige musicus Werner Janssen is een veelgevraagd jazzsaxofonist, vooral in grote ensembles zoals het Metropole Orkest, de WDR Big Band en de Konrad Koselleck Big Band. De laatste jaren treedt hij ook steeds meer op als dirigent. Zijn passie is om mensen verder te helpen met improviseren. Hij schreef twee boeken over zijn eigen improvisatiemethode. In zijn workshops en speciale jaarprogramma’s onderwijst hij met veel succes deze methodes.

Alle instrumentalisten en zangers zijn welkom tijdens Stormy Sunday. De middag is gratis toegankelijk. De sessie begint om 15.00 uur. Ook toeschouwers/luisteraars zijn welkom; actief meedoen is niet noodzakelijk. Onder het genot van een drankje als 'publiek' ervaren hoe de sessie verloopt is ook een fijne manier om de zondagmiddag door te brengen.

JAZZ030

Is de agenda voor alle jazzactiviteiten in Utrecht. Alles in één overzicht: concerten, festivals, workshops en sessies.
Jazz030 wordt beheerd door: Vereniging UJazz en ondersteund door de Gemeente Utrecht.

Contact:
webmaster@jazz030.nl


webtechniek: Dirk Plat
design: Kees Schreuders
fotografie: Ton van Leeuwen


Wil je je events van de 030-regio (Utrecht e.o.) in deze agenda geplaatst zien? Lees: Zo voer je een event in