SESSIE

Stormy Sunday

Gratis jamsessie

Datum: 02-06-2019 aanvang: 15u
Locatie: theatercafé DE KOM
Adres: Nieuwegein
Kosten: gratis
Sessieleider(s): Rob van Bijnen

Muziekliefhebbers kunnen zondag 2 juni weer genieten van 'Stormy Sunday', een gratis jamsessie in het theatercaf√© van DE KOM. Iedereen die een instrument speelt, zingt of gewoonweg van muziek houdt is van harte welkom om te komen spelen, improviseren of luisteren. 

Stormy Monday is een jamsessie van de KunstKombinatie en Kunstencentrum DE KOM samen, en vindt elke tweede zondag van de maand plaats in het theatercaf√© van DE KOM. Elke sessie wordt in een eigen stijl uitgevoerd, afhankelijk van wie er sessieleider is, en wie er langs komt om mee te spelen. Allerlei soorten muziek kunnen daardoor de revue kunnen passeren. De sessie is gratis toegankelijk voor iedereen die zingt of een instrument beoefent, en die het leuk vindt om samen met anderen muziek te maken. Natuurlijk kun je ook gewoon komen luisteren en genieten van een drankje aan de bar en de gezelligheid.

Dit is de laatste Stormy Sunday van het seizoen. Rob van Bijnen, Bigband leider van de Indigo Bigband van de Kunstkombinatie, gaat het seizoen funky afsluiten.

JAZZ030

Is de agenda voor alle jazzactiviteiten in Utrecht. Alles in één overzicht: concerten, festivals, workshops en sessies.
Jazz030 wordt beheerd door: Vereniging UJazz en ondersteund door de Gemeente Utrecht.

Contact:
webmaster@jazz030.nl


webtechniek: Dirk Plat
design: Kees Schreuders
fotografie: Ton van Leeuwen


Wil je je events van de 030-regio (Utrecht e.o.) in deze agenda geplaatst zien? Lees: Zo voer je een event in