SESSIE

Stormy Monday

Celia Barradas & Martin van Mourik

Datum: 14-10-2019 aanvang: 20u
Locatie: theatercafé DE KOM
Adres: Nieuwegein
Kosten: gratis
Sessieleider(s): Celia Barradas & Martin van Mourik

Muziekliefhebber? Kom binnenwaaien bij 'Stormy Monday', een gratis jamsessie in het theatercafé van DE KOM. Iedereen die een instrument speelt, zingt, of gewoonweg van muziek houdt is van harte welkom om te komen spelen, improviseren of luisteren.

Ritmos de las Américas
Deze keer leiden Celia Barradas en Martin van Mourik de sessie genaamd 'Ritmos de las Américas'. Ze behandelen enkele belangrijke genres uit de Latijns Amerikaanse muziekwereld die bij veel Nederlanders minder bekend zijn, zoals son huasteco uit Mexico, cumbia uit Colombia/Peru en cueca uit Chile/Argentina. De nummers worden onder begeleiding van de sesseleiding opgebouwd vanuit het ritme, met diverse percussie-instrumenten, zonder drumstel. We spelen eenvoudige arrangementen en er is ruimte voor improvisaties.

Celia Barradas en Martin van Mourik
Celia Barradas is sinds 2004 werkzaam bij het kunstcentrum van DE KOM. Zij komt uit Veracruz, de Caraibische regio van haar geboorteland Mexico. Celia verzorgt percussie en dansworkshops voor kinderen en volwassenen. Zij treedt regelmatig op als danseres, zangeres en percussionist. Martin van Mourik studeerde musicologie in Utrecht. Hij speelt gitaar, zingt, arrangeert en componeert, en is actief in jazz, flamenco, en diverse soorten Latijns Amerikaanse muziek. Hij treedt solo op en in diverse samenwerkingsverbanden.

JAZZ030

Is de agenda voor alle jazzactiviteiten in Utrecht. Alles in één overzicht: concerten, festivals, workshops en sessies.
Jazz030 wordt beheerd door: Vereniging UJazz en ondersteund door de Gemeente Utrecht.

Contact:
webmaster@jazz030.nl


webtechniek: Dirk Plat
design: Kees Schreuders
fotografie: Ton van Leeuwen


Wil je je events van de 030-regio (Utrecht e.o.) in deze agenda geplaatst zien? Lees: Zo voer je een event in