SESSIE

Stormy Monday

Join the reggae Grooves

Datum: 18-11-2019 aanvang: 20u
Locatie: theatercafé DE KOM
Adres: Nieuwegein
Kosten: gratis
Sessieleider(s): Azaad Bakthali

Muziekliefhebbers kunnen weer genieten van Stormy Monday, een gratis jamsessie in het theatercafé van DE KOM. Iedereen die een instrument speelt, zingt, of gewoonweg van muziek houdt is van harte welkom om te komen spelen, improviseren of luisteren. Deze keer leidt Azaad Bakthali de sessie.

Join the reggae Grooves
Op de Stormy Monday sessie van 18 november wil Azaad Bakthali muzikanten en publiek meenemen in de grooves en de warmte van de reggae. Bob Marley zal natuurlijk niet ontbreken, maar ook Barrington Levy, Innercircle en Aswad zullen voorbij komen. Muzikanten mogen aansluiten, maar ook vanuit het publiek wordt er meegedaan!

Azaad Bakthali
Azaad werd geboren in Paramaribo Suriname met wortels in het Midden-Oosten en Afrika. Hij is een doorgezomerde zanger, maar voorziet muziek ook graag van beats vanachter de drums. Als zanger heeft hij
zalen, hallen en parken laten zweten, waaronder ook Paradiso Amsterdam een paar keer. Ook heeft hij enkele eigen beheer CD's uitgebracht. Onder Surinamers werd zijn eigen Bubbling nummer genaamd "Bubble" een superhit. Hoewel zijn muziek heel divers is, heeft reggae een speciale plaats bij Azaad.

JAZZ030

Is de agenda voor alle jazzactiviteiten in Utrecht. Alles in één overzicht: concerten, festivals, workshops en sessies.
Jazz030 wordt beheerd door: Vereniging UJazz en ondersteund door de Gemeente Utrecht.

Contact:
webmaster@jazz030.nl


webtechniek: Dirk Plat
design: Kees Schreuders
fotografie: Ton van Leeuwen


Wil je je events van de 030-regio (Utrecht e.o.) in deze agenda geplaatst zien? Lees: Zo voer je een event in