SESSIE

Jazzkelder

Concert en Sessie in de kelder van de Kargadoor

Datum: 05-02-2020 aanvang: 19:30
Locatie: de Kargadoor
Adres: Oudegracht 36 - Utrecht
Kosten: gratis
Sessieleider(s): Same link
UJazz productie

SAME bestaat uit vier jonge muzikanten die elkaar vorig jaar hebben ontmoet op het Conservatorium Utrecht. De band ontstond vanuit de bandlessen op school, maar na enthousiaste reacties van zowel docenten als medestudenten, veel plezier tijdens de repetities en ambities om meer op te treden, besloten ze door te gaan als band. Met de akoestische bezetting van zang, piano, contrabas en drums stoppen ze nummers uit allerlei verschillende genres in de blender en maken ze er een frisse en fruitige cocktail van, waarin o.a. jazz, pop, folk en klassieke elementen te proeven zijn. Onder meer nummers van Sting, Paul Simon, Jimi Hendrix en the Beatles zullen de revue passeren, maar ook eigen repertoire zal gespeeld worden. Herkenning voor iedereen, maar op geheel eigen wijze. 

De band SAME is als een cocktail.

Ze mengen verschillende muzikale smaken, stijlen en liedjes waardoor er frisse nieuwe arrangementen ontstaan uit het bekende pop en jazz repertoire.

De ingrediƫnten van SAME zijn Elaine Hakkaart op vocale, Stan Verstegen op toetsen, Anosh ter Haar op contrabas en Marc Sentenie op drums. Samen weten zij een warm, compleet en akoestisch geluid neer te zetten

JAZZ030

Is de agenda voor alle jazzactiviteiten in Utrecht. Alles in één overzicht: concerten, festivals, workshops en sessies.
Jazz030 wordt beheerd door: Vereniging UJazz en ondersteund door de Gemeente Utrecht.

Contact:
webmaster@jazz030.nl


webtechniek: Dirk Plat
design: Kees Schreuders
fotografie: Ton van Leeuwen


Wil je je events van de 030-regio (Utrecht e.o.) in deze agenda geplaatst zien? Lees: Zo voer je een event in